Over Scafline

Scafline is dé online specialist in kamersteigers, vouwsteigers en rolsteigers. Door onze opgebouwde ervaring in de steigermarkt, weten wij exact wat belangrijk is aan een rolsteiger. Met Scafline laten wij zien dat innovatieve, veilige producten fantastisch samen kunnen gaan met een betaalbare prijs.  

Met een eigen productie in Nederland garanderen wij een snelle levertijd en blinken wij uit met een perfecte service. In combinatie met kwalitiatief hoogwaardige producten weet je dat je met een steiger van Scafline een betrouwbare hulp hebt, bij elke klus op hoogte.

Wil jij de allerbeste prijs-kwaliteitsverhouding en altijd veilig op hoogte werken? Dan kies je voor Scafline. 

Scafline platform

Waarom Scafline?

Kies je voor Scafline, dan kies je voor de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Altijd. 

Veilig

Gemaakt met de duurzaamste materialen en gecetrificeerd aan de strengste Nederlandse en Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen, zodat jij altijd veilig kunt werken op hoogte. 

Voordelig

Door onze steigers scherp te prijzen, maken we kwaliteit en veiligheid beschikbaar voor iedereen. Scafline bewijst dat lage kosten én kwaliteit hand in hand gaan. 

Snelle levering

Met een eigen productie in Nederland is een snelle levertijd en service gegarandeerd. Met Scafline sta je nooit meer lang aan de grond.  

Contact

Heb je een vraag over een product, een vervangingsonderdeel of heb je een andere vraag? Bij de klantenservice van Scafline kun je altijd terecht. Neem gerust contact met ons op via het e-mailadres info@scafline.nl

Liever het formulier gebruiken? Dat is ook goed. Jouw vraag komt direct bij onze klantenservice binnen en zullen we zo snel mogelijk - vaak binnen één werkdag - behandelen. Geef zoveel mogelijk informatie, zodat we je de beste service kunnen verlenen en zo je vraag kunnen beantwoorden. 

Of stel direct een vraag